LIGRIV DDD

Garanție

Professional cleaner with bucket of detergents opening room

Despre Ligriv D.D.D. Societate comerciala infiintata in anul 1999, activam in domeniul D.D.D. din Bucuresti si imprejurimi.

Cui ne adresam? Targetul societatii il reprezinta barurile, restaurantele, magazinele, cazinourile, in general unitatile de alimentatie publica care conform legii au obligatia sa execute lunar dezinsectia si trimestrial deratizarea. De aceea am conceput o oferta fixa pentru suprafetele specifice acestui tip de societati.

Cu ce personal executam lucrarile de deratizare, dezinsectie, dezinfectie ? In executarea acestor lucrari, societatea noastra beneficiaza de personal calificat cu vasta experienta in domeniul prestarii serviciilor de dezinsectie si deratizare, urmand standardele UE, DEZINSECTIE SI DERATIZARE SRL fiind certificata: ISO 9001:2000 privind Sistemul de Management al CalitatiiISO 14001:2004 privind Sistemul de Management al Mediului.

Va oferim garantia ca vom gasi cele mai bune solutii pentru problemele dvs. legate de rozatoare si insecte, atat in spatiile interioare cat si exterioare !

LIGRIV D.D.D. ofera cel mai rapid serviciu de deratizare

Pentru ca timpul este unul dintre cele mai importante elemente atunci cand vine vorba despre deratizare compania noastra, LIGRIV D.D.D., intervine in numai 3 ore de la apelul telefonic. Rapiditatea este una dintre calitatile noastre forte, iar astfel reusim sa ne diferentiem pe piata. Calitatea serviciilor noastre este data in primul rand de promptitudinea cu care raspundem la cerintele clientilor nostri, iar in functie de detaliile primite de la beneficiari reusim sa oferim cele mai bune solutii, adaptate pentru fiecare caz in parte. De-a lungul anilor ne-am confruntat bineinteles cu diferite cazuri si am reusit sa invatam din experienta. Unele dintre acestea au fost usoare, altele, evident, mai complicate, insa niciodata nu am refuzat sa ne implicam pentru ca am stiut intotdeauna ca putem sa gasim cele mai eficiente solutii si astfel sa scapam benficiarii de situatiile neplacute in care se aflau, atunci cand acestia constatau ca sunt invadati de soareci sau sobolani.

Pentru noi, cei care facem parte din echipa de deratizare, inseamna foarte mult sa reusim sa rezolvam fiecare caz in parte, pentru ca stim ca cei care ne suna se afla in situatii dificile pentru ca, dupa cum bine stie toata lumea nu este vorba numai despre mici sperieturi cand, de exemplu, te trezesti cu soareci sau sobolani la fereastra, ci aceast rozatoare pot transmite boli care pot afecta in mod serios sanatatea oamenilor. Astfel am creat aceast serviciu rapid pentru ca rezultatele sa se poata simti in cel mai scurt timp de la apelul telefonic, iar oamenii sa rasufle usurati ca problema lor a fost rezolvata si tratata cu profesionalism de oameni care cred cu adevarat in munca lor si in realizarile lor.

Nu uitati! Intervenim in numai 3 ore de la apelul telefonic, iar daca aveti probleme care necesita deratizare urgenta ne puteti contacta la unul dintre urmatoarele numere de telefon: 0724 355 711 / 0744 843 852 / 021 413 89 41

image-65-copyright

LIGRIV D.D.D. SRL
RO12451730, J40/10401/1999
Strada Condorului 7
București