SERVICII DEZINSECȚIE BUCUREȘTI

Servicii Complete
Randament Maxim

Coronavirus Pandemic. A disinfector in a protective suit and mask sprays disinfectants in house or office. Protection against COVID-19 disease. Prevention of spreding pneumonia virus with surfaces.

Printre serviciile pe care firma noastră le pune la dispoziția ta se numără și cel de dezinsecție București, prin care se previne sau combate invazia de insecte dăunătoare, direct sau indirect, purtătoare de germeni patogeni.

Utilizarea acestor servicii de dezinsecție derivă bineînțeles din nevoia de a ne proteja sănătatea, însă și pentru a asigura un nivel de confort elementar. Prin intermediul insectelor se pot transmite numeroase boli grave precum febra galbenă, malaria sau meningita, așa că dezinsecția este absolut necesară.

Servicii elementare

Cu mai puțin de 10 ani în urmă, țara noastră s-a confruntat cu cea mai mare epidemie de meningită West Nile din Europa. Maladia infecțioasă deosebit de gravă este transmisibilă prin intermediul țânțarilor, așa că de atunci au fost luate măsuri preventive pentru ca această epidemie să nu se mai repete.
Așadar, serviciile de dezinsecție sunt obligatorii pentru a proteja populația de un astfel de fenomen, cu Ligriv DDD în măsură să ofere servicii de top pentru combaterea lor.

Soluții / produse de la branduri de top

Soluțiile pe care le folosim sunt fabricate de branduri de renume din întreaga lume, apreciate pentru eficiența lor. Unul dintre aceste branduri este Bayer Environmental Science. Bayer lucrează activ cu firmele de combatere a dăunătorilor pentru a livra produse sigure și eficiente, firme printre care se numără și Ligriv DDD.

Produsele pe care le folosim la fiecare intervenție sunt un rezultat al combinării chimiei cu biologia, ceea ce le oferă calitatea de păstrare a unui mediu ecologic. Toate substanțele pe care le folosim sunt avizate de Ministerul Sănătății, așadar aveți garanția siguranței lor. Mai mult, acestea sunt inofensive pentru animalele de companie sau cele domestice!

Dezinsecție domeniul privat și public

Serviciul nostru de dezinsecție se adresează oricărui tip de spațiu, fie el interior sau exterior, public sau privat.

Serviciul nostru vizează următoarele: dezinsecție larve, dezinsecție țânțari, dezinsecție muște, dezinsecție furnici, dezinsecție păduchi, dezinsecție ploșnițe, dezinsecție purici, dezinsecție păianjeni, dezinsecție molii, dezinsecție gândaci de bucătărie, precum și alți dăunători de depozite.

Printre locațiile în care intervenim de regulă enumerăm gospodăriile individuale, dar și unități de interes public precum hoteluri, restaurante, baruri, școli și grădinițe, spitale și cabinete medicale, unități de alimentație publică, centre comerciale, depozite și nu numai.

Serviciul nostru de dezinsecție București este disponibil și pentru spațiile exterioare – grădini, curți, străzi, alei sau parcuri!

Pe raza capitalei intervenim cu prioritate în:

Așteptăm cu drag mesajul tău dacă au probleme cu insectele. Vom răspunde prompt și îți vom oferi cele mai eficiente soluții curative, precum și de prevenție.

image-65-copyright

LIGRIV D.D.D. SRL
RO12451730, J40/10401/1999
Strada Condorului 7
București