CONTRACTE DDD

Servicii Complete
Garanția Calității

Man is using thermal fog machine to protect mosquito spreading

Contracte DDD prin care se stipulează garanția serviciilor noastre

Ligriv DDD furnizează servicii de deratizare, dezinsecție și dezinfecție pentru orice tip de obiectiv din România, atât în mediul urban cât și în cel rural, pentru clienți din domeniul public sau privat. Răspundem cu promptitudine și întocmim contracte DDD, ce garantează servicii de calitate cu rezultate pe termen îndelungat.

Contract deratizare obligatoriu, clar șI transparent

În spiritul transparenței depline, lista cu substanțele utilizate în cadrul intervenției este specificată și însoțită de o serie de specificații, precum furnizorul acestora, ingredientele active, zona în care vor fi folosite și metoda de aplicare.

Toate pesticidele utilizate fac parte din substanțele atestate de normele aflate în vigoare și sunt păstrate în recipienți impermeabili pentru prevenirea scurgerilor în timpul manipulării sau al transportului. Recipienții sunt la rândul lor etichetați în mod clar și distinct cu informații despre conținut, gradul de nocivitate sau riscurile care derivă dacă sunt manevrate necorespunzător. În aceste contracte DDD vor fi menționate, de asemenea, instrumentele, dispozitivele și echipamentele necesare pentru efectuarea serviciilor, precum și faptul că acestea trebuie păstrate în permanență în bună stare de funcționare.

Contracte DDD prin care se stabilesc condițiile furnizării serviciilor

Dacă serviciile efectuate nu vor fi în conformitate cu cerințele înscrise în contract, clientul are dreptul să nu achite contravaloarea lor.

În plus, contractantul va stabili un program de lucru prin care se va preciza clar frecvența tratamentelor care urmează să fie efectuate, cu posibilitatea ca această frecvență să varieze fără a se vicia clauzele contractuale.

Plata se poate face o singură dată sau în rate, în funcție de acordul stabilit între contractant și client.
În cazul în care clientul va suferi pierderi materiale în urma efectuării tratamentelor de dezinsecție, deratizare sau dezinfecție, contractantul este singurul răspunzător și îl va despăgubi pe client, conform legislației în vigoare.

Contracte DDD - expresia responsabilității noastre

Prin urmare, ne asumăm responsabilitatea pentru toate acțiunile pe care le facem în vederea furnizării de servicii de deratizare sau dezinfecție, așadar clienții pot apela la Ligriv DDD în deplină siguranță. Responsabilitatea noastră este subliniată și în clauzele înscrise în aceste contracte DDD.

Ligriv DDD este o firmă deratizare ce oferă cele mai bune soluții pentru a extermina rozătoarele sau insectele purtătoare de boli transmisibile, tehnologia utilizată fiind una modernă și inovatoare. Folosim produse fabricate de branduri de top, eficiente și în același timp sigure pentru oameni și animale deopotrivă, dar și pentru mediul înconjurător. Substanțele folosite sunt atestate de Ministerul Sănătății, ceea ce constituie o garanție în plus pentru siguranța dumneavoastră.

Nu uitați că puteți beneficia de o reducere garantată de 10% dacă ne alegeți pentru prima oară și alegeți să ne contactați prin formularul alăturat.

image-65-copyright

LIGRIV D.D.D. SRL
RO12451730, J40/10401/1999
Strada Condorului 7
București