SERVICII DERATIZARE BUCUREȘTI

Servicii Complete
Randament Maxim

image-59-copyright

Ligriv DDD oferă servicii complete de deratizare București pentru orice fel de spațiu, fie el rezidențial, comercial sau industrial. Expertiza colegilor noștri garantează găsirea celor mai bune soluții pentru exterminarea definitivă a insectelor sau rozătoarelor.

Totul este posibil grație celor mai recente tehnologii și inovatoare produse pentru protejarea casei sau a spațiului destinat afacerii tale. Planul nostru de lucru este de fiecare dată adaptat situației, în funcție de nevoile specifice ale fiecărui client.

Deratizare domeniul privat și public

Importanța serviciilor noastre de deratizare este deosebită atât pentru domeniul privat, cât și pentru spațiul public – fie ele urbane sau rurale. Mai mult, această importanță este stipulată chiar și în legislația privind asigurarea sănătății publice, referindu-se atât la instituții, cât și la gospodăriile cetățenilor.

Rozătoarele dăunătoare, precum șoarecii sau șobolanii, sunt purtătoare de boli transmisibile bacteriene, parazitare și virotice, care pot afecta atât oamenii, cât și animalele. Cele mai cunoscute boli transmise de rozătoare sunt leptospiroza, febra aftoasă, antraxul, trichineloza, turbarea sau gastroenterica virotică. Prin urmare, pentru a elimina orice fel de risc de infectare cu una dintre aceste maladii, îți recomandăm să apelezi cu încredere la serviciile noastre de deratizare, ce pot fi efectuate ritmic și continuu.

Deratizare pentru eliminarea focarelor

Ligriv DDD dispune de toate mijloacele necesare pentru eliminarea focarelor de infecție provocate de rozătoare. Acțiunile noastre de intervenție pot fi curative sau preventive, scopul fiind de a elimina definitiv prezența nedorită a șoarecilor sau a șobolanilor. Ca atare, oferim servicii complete de deratizare șoareci locuințelor particulare, precum și școlilor sau grădinițelor, spitalelor și cabinetelor medicale, clădirilor de birouri, barurilor și restaurantelor, cinematografelor și sălilor de spectacol. Acționăm atât în interior, cât și în exterior – în curți, grădini, câmpuri, parcuri sau orice spațiu verde.

Putem interveni atât pe raza Bucureștiului, cât și în restul țării.

Pe raza capitalei intervenim cu prioritate în:

Servicii de deratizare în București și restul țării

Pentru eficiența maximă a acțiunilor noastre, folosim produse pesticide amplasate în spații de intoxicare. Substanțele deraticide pe care le utilizăm sunt fie sub formă de momeli, fie pe baton cerat, fie pe suporturi cerealiere sau alte tipuri.

Toată gama de substanțe de deratizare folosită de Ligriv DDD este avizată de Ministerul Sănătății, aceasta neprezentând niciun fel de pericol pentru oameni.

Echipa noastră de specialiști este experimentată și acționează de fiecare dată cu simț de răspundere, indiferent de tipul de serviciu sau de intervenție.

Așteptăm cu interes mesajul tău. Promitem să intervenim eficient pentru a elimina definitiv acest pericol real!

image-65-copyright

LIGRIV D.D.D. SRL
RO12451730, J40/10401/1999
Strada Condorului 7
București