SERVICII CURĂȚENIE

Curățenie Generală
Calitate maximă

Disinfecting in home during epidemic - prevention and protection of coronavirus spreading. Protect respiratory system against pneumonia, COVID-19. Sanitizers, face mask, gloves.

Societatea noastra va ofera servicii de curatenie generala, de cea mai inalta calitate, la cele mai mici preturi!

Apelati acum cu incredere la serviciile de curatenie profesionala Ligriv D.D.D. Avem peste 500 clienti multumiti care ne recomanda.

De ce să apelezi la serviciile noastre de curățenie?

1. Curățam și Igienizam orice tip de spațiu

Asigurăm servicii de curățenie pentru orice tip de spațiu: birou, clădiri, apartamente, scară bloc, bucătărie, baie, living, hol, spații comerciale.

2. Disponibilitate imediată

Suntem prompți, rapizi și venim atunci când ai nevoie de noi.

3. Utilizăm doar produse de calitate și avizate de Ministerul Sănătății

Toate substanțele și produsele folosite în activitatea Ligriv D.D.D. se regăsesc pe lista produselor avizate de Ministerul Sănătății și Familiei pentru profilaxia sanitar-umana. Așadar, cu Ligirv DDD aveți garanția că produsele folosite pentru curățenie și igienizare nu au efecte negative asupra sănătății dumneavoastră.

4. Preț Mic

Prețuri mici și flexibile în funcție de mărimea și complexitatea lucrării.

4. Garanția lucrării

Așadar, apelați cu încredere la serviciile noastre. Daca sunteți nemulțumit/a vă rambursam în întregime suma achitata!

Pentru o ofertă persoanlizata vă rugam să ne contactați prin formularul alăturat sau la telefon 0768 916 512 sau pe e-mail: vilceanumihaelasimona@yahoo.com

Servicii speciale de curățenie

Indiferent ca doriti curatenie in apartamente, curatenie in case sau curatenie in vile, firma noastra este prompta pentru a servi la indeplinirea dorintelor pe care ni le confesati.

Nu ne dam batuti in lupta cu murdaria si nimic nu ne sta in cale pentru a da atentie fiecarui coltisor din spatiul dumneavoastra! De altfel, nici o cerinta legata de nevoile de curatenie nu este imposibila pentru noi.

Suntem o firma de curatenie in plina expansiune ce ofera servicii de curatenie profesionala tuturor categoriilor de clienti. Orice locuinta are nevoie de curatenie periodica cel putin o data la trei luni, iar serviciile de curatenie specializata sunt alegerea ideala pentru curatenia generala.

Curatenia generala include operatiunile de baza efectuate in cadrul curateniei de intretinere, la care adauga operatiuni mai dificile si mai in detaliu de curatenie, cum ar fi:

image-65-copyright

LIGRIV D.D.D. SRL
RO12451730, J40/10401/1999
Strada Condorului 7
București