SERVICII DEZINFECȚIE BUCUREȘTI

Servicii Complete
Randament Maxim

image-61-copyright

Servicii dezinfecție prin Ligriv DDD

Dezinfecția constă în operațiunile de prevenire și combatere a bolilor infecțioase și parazitarea la om și animale, urmărindu-se distrugerea germenilor patogeni de pe suprafețele supuse acestei operațiuni. . Dezinfecția previne și dezvoltarea germenilor patogeni transmițători de boli și combate răspândirea în masă a bolilor transmisibile.. Dezinfecția se realizează astfel:

  • Profilactic (preventiva)- aceasta are ca scop distrugerea potențialilor germeni patogeni sau condiționat patogeni, care influențează negativ starea de sănătatea oamenilor și a animalelor deopotrivă
  • Terapeutic (de combatere)- aceasta vizează combaterea bolilor infecțioase sau parazitare din momentul înregistrării primelor cazuri de boală și până la lichidarea întregului focar.
    Trebuie menționat faptul că dezinfecția profilactică doar completează curățenia – nu o suplinește și nici nu poate înlocui sterilizarea.

Serviciul nostru de dezinfecție oferă avantajele unui mediu curat și igienizat, obținut cu ajutorul unui personal specializat în adaptarea la mediul de lucru. Specialiștii noștri aplică tehnicile de lucru la cele mai înalte standarde de calitate, indiferent de tipul intervenției.

Substanțele folosite în cadrul serviciului nostru de dezinfecție sunt avizate de Ministerul Sănătății – încă o dovadă a nivelului de profesionalism și de grijă pentru tine și familia ta.

Serviciile noastre complete de dezinfecție:

Serviciile noastre complete de dezinfecție sunt următoarele: dezinfecție vase, dezinfecție școli, dezinfecție birouri, dezinfecție blocuri, dezinfecție hale, dezinfecție spitale, dezinfecție cabinete medicale, dezinfecție restaurante, dezinfecție baruri, dezinfecție cinematografe, dezinfecție săli de spectacol.

image-65-copyright

LIGRIV D.D.D. SRL
RO12451730, J40/10401/1999
Strada Condorului 7
București