Tantar

Tantarul comun, (Culex pipiens) ca și musca, este unul dintre reprezentantii cei mai banali ai numeroaselor specii de culicide. 

Intervenție rapidă în 3 ore!

Dacă ai o problemă cu orice dăunător, contactează-ne acum telefonic, pe whatsApp sau prin formular, și intervenim în maxim 3 ore !

Protejarea împotriva țânțarilor este esențială pentru a asigura un mediu confortabil și sigur. Acești insecte pot transmite boli și pot provoca disconfort în timpul perioadelor calde.

Pentru a preveni și gestiona prezența țânțarilor, puteți lua următoarele măsuri:

1. Utilizarea de repelenți: Aplicați repelenți pe piele sau utilizați dispozitive repelente pentru a ține țânțarii la distanță.

2. Instalarea de plase de protecție: Montați plase de protecție la ferestre și uși pentru a preveni intrarea țânțarilor în interiorul casei.

3. Eliminarea surselor de apă stagnată: Țânțarii se reproduc în apă stagnată. Asigurați-vă că nu există recipiente cu apă nemișcată în jurul casei, cum ar fi farfurii sub ghivece sau bidoane nefolosite.

4. Utilizarea de lumini anti-țânțari: În zonele exterioare, puteți utiliza luminile anti-țânțari pentru a reduce atracția țânțarilor.

5. Curățarea regulată a vegetației: Îngrijirea regulată a grădinii și tăierea vegetației poate reduce locurile de ascunzătoare pentru țânțari.

6. Utilizarea de dispozitive insecticide: Utilizați dispozitive insecticide, precum lămpi cu substanțe repelente sau spirale anti-țânțari, pentru a ține țânțarii la distanță.

7. Consultarea unui specialist: În cazul unei infestări persistente, consultați un specialist în controlul dăunătorilor pentru soluții specifice și eficiente.

Ligriv D.D.D este o companie cu experiență în deratizare, dezinsecție și dezinfectare. Pentru servicii profesionale în controlul țânțarilor și a altor dăunători, puteți accesa www.deratizarebucuresti.ro pentru mai multe informații.

Prin aplicarea acestor măsuri preventive, veți putea să vă bucurați de un mediu fără țânțari și să vă mențineți sănătatea și confortul în timpul sezonului cald.

Intervenție rapidă în 3 ore!

Dacă ai o problemă cu orice dăunător, contactează-ne acum telefonic, pe whatsApp sau prin formular, și intervenim în maxim 3 ore !