Sobolan

Societatea Ligriv D.D.D., cu peste 18 ani de experienta in domeniu, ofera servicii de deratizare si dezinsectie la preturi corecte pentru clientii sai.

Intervenție rapidă în 3 ore!

Dacă ai o problemă cu orice dăunător, contactează-ne acum telefonic, pe whatsApp sau prin formular, și intervenim în maxim 3 ore !

Prevenirea și gestionarea infestării cu șoareci sau șobolani sunt esențiale pentru a menține un mediu curat și sigur în locuință. Acești rozătoare pot transmite boli și pot cauza deteriorarea materialelor din casă.

Pentru a preveni și gestiona prezența șoarecilor sau șobolanilor, puteți lua următoarele măsuri:

  • 1. Sigilarea crăpăturilor și fisurilor: Închideți crăpăturile și fisurile prin care aceste rozătoare pot pătrunde în casă. Baza ferestrelor, ușile și alte zone pot fi puncte de acces potențiale.
  • 2. Depozitarea adecvată a hranei: Păstrați alimentele în recipiente etanșe și evitați să lăsați resturi de mâncare sau pete în zonele accesibile șoarecilor.
  • 3. Curățarea regulată a gunoiului: Asigurați-vă că gunoiul este depozitat în recipiente sigure și că acestea sunt curățate și sigilate corespunzător.
  • 4. Utilizarea de capcane sau deratizatoare: Plasați capcane sau deratizatoare în zonele unde șoarecii sau șobolanii sunt observați cel mai frecvent.
  • 5. Consultarea unui specialist: În cazul unei infestări persistente, este recomandat să apelați la un specialist în controlul dăunătorilor. Aceștia pot implementa metode specifice și eficiente pentru eliminarea șoarecilor sau șobolanilor.

Ligriv D.D.D este o companie cu experiență în deratizare, dezinsecție și dezinfectare. Pentru servicii profesionale în controlul șoarecilor sau șobolanilor și a altor dăunători, puteți accesa www.deratizarebucuresti.ro pentru mai multe informații.

Prin aplicarea acestor măsuri preventive, veți putea să vă mențineți locuința în siguranță și să evitați problemele asociate cu prezența necontrolată a șoarecilor sau șobolanilor.

Intervenție rapidă în 3 ore!

Dacă ai o problemă cu orice dăunător, contactează-ne acum telefonic, pe whatsApp sau prin formular, și intervenim în maxim 3 ore !