Soarece

Soareci – exista circa 37 de specii de soareci, dintre care, o parte traiesc in padure iar altele, ca soarecele de casa, traiesc in apropierea omului.

Intervenție rapidă în 3 ore!

Dacă ai o problemă cu orice dăunător, contactează-ne acum telefonic, pe whatsApp sau prin formular, și intervenim în maxim 3 ore !

Prevenirea și gestionarea infestării cu șoareci sunt esențiale pentru a menține un mediu curat și sigur în locuință. Aceste rozătoare pot cauza daune materialelor, pot transmite boli și pot deveni o sursă de disconfort.

Pentru a preveni și gestiona prezența șoarecilor, puteți lua următoarele măsuri:

  1. Sigilarea crăpăturilor și fisurilor: Identificați și sigilați crăpăturile sau fisurile prin care șoarecii ar putea pătrunde în casă. Asigurați-vă că ferestrele, ușile și alte deschideri sunt bine închise.

  2. Depozitarea adecvată a hranei: Păstrați alimentele în recipiente etanșe pentru a preveni atragerea șoarecilor. Evitați să lăsați resturi de mâncare în zonele accesibile.

  3. Curățarea regulată a gunoiului: Mențineți o curățenie regulată a gunoiului și asigurați-vă că recipiente sunt sigilate corespunzător pentru a nu atrage rozătoarele.

  4. Utilizarea de capcane sau deratizatoare: Plasați capcane sau deratizatoare în zonele în care șoarecii sunt observați frecvent pentru a reduce populația lor.

  5. Consultarea unui specialist: În cazul unei infestări persistente, este recomandat să apelați la un specialist în controlul dăunătorilor. Aceștia pot implementa strategii specifice pentru a elimina șoarecii și pentru a preveni recurența.

Ligriv D.D.D este o companie cu experiență în deratizare, dezinsecție și dezinfectare. Pentru servicii profesionale în controlul șoarecilor și a altor dăunători, puteți accesa www.deratizarebucuresti.ro pentru mai multe informații.

Prin aplicarea acestor măsuri preventive, veți putea să vă mențineți locuința în siguranță și să evitați problemele asociate cu prezența necontrolată a șoarecilor.

Intervenție rapidă în 3 ore!

Dacă ai o problemă cu orice dăunător, contactează-ne acum telefonic, pe whatsApp sau prin formular, și intervenim în maxim 3 ore !