Purici

Purici – Puricii sunt insecte care se hranesc cu sangele gazdei lor, oameni, pasari, animale domesice si animale salbatice.

Intervenție rapidă în 3 ore!

Dacă ai o problemă cu orice dăunător, contactează-ne acum telefonic, pe whatsApp sau prin formular, și intervenim în maxim 3 ore !

 

Asigurarea unui mediu curat și sigur în locuință este esențială pentru starea noastră de bine. Puricii pot reprezenta o problemă majoră, deoarece acești dăunători pot provoca disconfort și pot afecta sănătatea noastră și a animalelor de companie.

Pentru a preveni și trata infestarea cu purici, se pot lua următoarele măsuri:

1. Tratarea animalelor de companie: Aplicați produse antiparazitare recomandate de medicul veterinar pentru tratarea și prevenirea infestării cu purici la animalele de companie.

2. Curățarea regulată a locuinței: Aspirați și curățați regulat podelele, covoarele și alte suprafețe, pentru a înlătura ouăle și puricii adulți. Spălarea lenjeriei de pat și a articolelor textile în apă fierbinte poate ajuta la eliminarea puricilor.

3. Utilizarea produselor antiparazitare în casă: Aplicați spray-uri sau pulberi antiparazitare în locurile frecventate de purici în casă, precum și în zonele în care animalele de companie își petrec timpul.

4. Consultarea unui specialist: În cazul unei infestări severe, se recomandă apelarea la serviciile unui specialist în controlul dăunătorilor. Aceștia pot utiliza metode specifice pentru a elimina puricii și a preveni reapariția lor.

Ligriv D.D.D este o companie cu experiență în deratizare, dezinsecție și dezinfectare. Pentru servicii profesionale în controlul puricilor și a altor dăunători, puteți accesa www.deratizarebucuresti.ro pentru mai multe informații.

Acordând atenție igienei și luând măsuri preventive, veți putea să vă bucurați de un mediu fără purici și de confort în propria locuință.

 

 

 
 

Intervenție rapidă în 3 ore!

Dacă ai o problemă cu orice dăunător, contactează-ne acum telefonic, pe whatsApp sau prin formular, și intervenim în maxim 3 ore !