Plosnite

Intervenție rapidă în 3 ore!

Dacă ai o problemă cu orice dăunător, contactează-ne acum telefonic, pe whatsApp sau prin formular, și intervenim în maxim 3 ore !

Siguranța unui somn odihnitor este esențială pentru sănătatea și bunăstarea noastră. Plosnițele sunt mici insecte parazitare care se hrănesc cu sângele nostru și pot cauza disconfort și probleme de sănătate. Ele pot fi găsite în saltele, paturi, tapițerii și alte zone în care oamenii petrec mult timp în timpul somnului.
Eliminarea plosnițelor din mediul nostru de dormit este crucială pentru a preveni înțepăturile lor și pentru a reduce riscul de reacții alergice sau infecții. Există mai multe măsuri pe care le putem lua pentru a ne asigura că dormim într-un mediu curat și fără plosnițe:
  • Spălarea regulată a lenjeriei de pat: Este recomandat să spălăm cu regularitate lenjeria de pat, inclusiv cearșafurile, pernele și pilotele, la temperaturi ridicate, de preferat peste 60 de grade Celsius, pentru a ucide plosnițele și ouăle lor.
  • Aspirarea saltelei și a patului: Folosirea unui aspirator puternic pentru a aspira salteaua, patul și orice alte suprafețe textile poate ajuta la îndepărtarea plosnițelor și a murdăriei acumulate.
  • Utilizarea husei de protecție pentru saltea: O husă de protecție specială pentru saltea poate crea o barieră fizică între plosnițe și corpul nostru, împiedicându-le să pătrundă în saltea și să ne înțepe.
  • Curățarea și aerisirea regulată a dormitorului: Menținerea unui mediu curat, fără praf și umiditate excesivă în dormitor poate contribui la prevenirea apariției și dezvoltării plosnițelor.
  • Consultarea unui specialist în controlul dăunătorilor: În cazurile severe de infestare cu plosnițe, poate fi necesară intervenția unui specialist în controlul dăunătorilor, care va utiliza metode specifice pentru a elimina aceste insecte nedorite. În secțiunea Dezinsecție puteți găsi informații despre serviciile oferite de Ligriv D.D.D, o companie cu peste 24 de ani de experiență în furnizarea serviciilor de deratizare, dezinsecție și dezinfectie în București.
  • Pentru a vă asigura siguranța și obținerea rezultatelor dorite, vă recomandăm să apelați la serviciile profesionale de dezinsecție și deratizare oferite de Ligriv DDD. Echipa noasă estetrbine instruită și profesionistă se asigură că problemele cu dăunătorii sunt tratate eficient și în mod sigur. Contactați Ligriv DDD pentru a beneficia de servicii de calitate în domeniul dezinsecției și deratizării.
Pentru a vă asigura un somn odihnitor și sănătos, este important să acordați atenție igienei mediului de dormit și să luați măsuri de prevenire împotriva plosnițelor. Astfel, veți putea dormi într-un mediu curat și confortabil, fără a fi deranjat de aceste insecte neplăcute.

Intervenție rapidă în 3 ore!

Dacă ai o problemă cu orice dăunător, contactează-ne acum telefonic, pe whatsApp sau prin formular, și intervenim în maxim 3 ore !