Furnica

Intervenție rapidă în 3 ore!

Dacă ai o problemă cu orice dăunător, contactează-ne acum telefonic, pe whatsApp sau prin formular, și intervenim în maxim 3 ore !

Asigurarea unui mediu lipsit de dăunători în jurul casei este esențială pentru a menține confortul și igiena. Furnicile pot deveni o problemă, deoarece pot invada spațiile interioare și pot afecta alimentele sau alte obiecte din casă.

Pentru a preveni și gestiona prezența furnicilor, puteți lua următoarele măsuri:

1. Sigilarea crăpăturilor și fisurilor: Furnicile pot intra în casă prin crăpături mici sau fisuri. Sigilați aceste zone pentru a preveni accesul furnicilor în locuință.

2. Menținerea curățeniei: Curățați regulat suprafețele și asigurați-vă că resturile alimentare sunt eliminate. Furnicile sunt atrase de alimente, așa că menținerea curățeniei poate descuraja prezența lor.

3. Utilizarea de spray-uri repelente: Aplicați spray-uri sau substanțe repelente în zonele unde furnicile sunt observate frecvent, pentru a le ține la distanță.

4. Folosirea de capcane sau geluri insecticide: Pentru o abordare mai directă, utilizați capcane sau geluri insecticide în locurile de trecere sau în locurile unde furnicile își construiesc cuiburile.

5. Consultarea unui specialist: În cazul unei infestări persistente, este indicat să apelați la un specialist în controlul dăunătorilor. Aceștia pot oferi soluții personalizate și eficiente pentru eliminarea furnicilor.

Ligriv D.D.D este o companie cu experiență în deratizare, dezinsecție și dezinfectare. Pentru servicii profesionale în controlul furnicilor și a altor dăunători, puteți accesa www.deratizarebucuresti.ro pentru mai multe informații.

Prin aplicarea măsurilor preventive și prin gestionarea adecvată a infestării, veți putea să vă bucurați de un mediu fără furnici și să vă mențineți casa în condiții igienice.

Intervenție rapidă în 3 ore!

Dacă ai o problemă cu orice dăunător, contactează-ne acum telefonic, pe whatsApp sau prin formular, și intervenim în maxim 3 ore !