Capuse

Capuse – Capusele nu sunt considerate insecte,ceea ce inseamna ca ele sunt mai strans legate de paianjeni si scorpioni decat de insecte.

Intervenție rapidă în 3 ore!

Dacă ai o problemă cu orice dăunător, contactează-ne acum telefonic, pe whatsApp sau prin formular, și intervenim în maxim 3 ore !

Prevenirea și gestionarea infestării cu căpușe sunt esențiale pentru a menține un mediu sigur și sănătos. Aceste mici parazite pot transmite boli și pot provoca disconfort atunci când sunt prezente în jurul casei.

Pentru a preveni și gestiona prezența căpușelor, puteți lua următoarele măsuri:

1. Utilizarea de repelenți: Aplicați repelenți pe piele și pe haine pentru a descuraja căpușele să se apropie. Există și repelenți speciali pentru animale de companie.

2. Evitarea zonelor cu vegetație înaltă: Căpușele se ascund în iarbă înaltă și vegetație. Încercați să evitați zonele cu vegetație abundentă și tundeți iarba regulat în jurul casei.

3. Verificarea regulată a animalelor de companie: Dacă aveți animale de companie, verificați-le regulat pentru căpușe și utilizați produse antiparazitare recomandate de medicul veterinar.

4. Utilizarea de spray-uri și tratamente pentru grădină: Aplicați spray-uri sau tratamente speciale pentru grădină care pot ajuta la reducerea populației de căpușe în jurul casei.

5. Curățarea și aspirarea regulată: Mențineți o curățenie regulată în casă și aspirați podelele și covoarele pentru a elimina căpușele sau larvele care ar putea intra în interior.

6. Consultarea unui specialist: În cazul unei infestări persistente sau dacă aveți preocupări legate de căpușe, consultați un specialist în controlul dăunătorilor pentru soluții personalizate.

Ligriv D.D.D este o companie cu experiență în deratizare, dezinsecție și dezinfectare. Pentru servicii profesionale în controlul căpușelor și a altor dăunători, puteți accesa secțiunea Dezinsecție pentru mai multe informații.

Prin aplicarea măsurilor preventive și gestionarea adecvată, veți putea să vă bucurați de un mediu fără căpușe și să vă mențineți sănătatea.

Intervenție rapidă în 3 ore!

Dacă ai o problemă cu orice dăunător, contactează-ne acum telefonic, pe whatsApp sau prin formular, și intervenim în maxim 3 ore !